Hatem Ali er død

30
Hatem Ali er død ACwAAAAAAQABAAACADs

Den syriske skuespilleren Hatem Ali er død, 58 år gammel. Det melder Al Jazeera. 58-åringen gikk bort i ettermiddag av et hjerteinfarkt.

Hatem Ali ble født på Golan-høydene I 1962. Han måtte flykte til Al Yarmouk i Damaskus med sin familie da israelerne okkuperte Golan-høydene i 1967. Etter revolusjonen i 2011 flyttet han til Kanada, og ble sparket fra den syriske skuespillerforbundet for å være mot det syriske regimet

Hatem Ali er død 78F69F5B 6F06 4E3F B493 D2AAFD10D822 1024x1024Hatem Ali var skuespiller og regissør for mer enn 20 TV-seriene (Al Zier Salem-Salah AlDin- Al Fosoul Al Arbaa’a…) Kulturelt sett har han også ført palestinernes sak ut i verden da han var regissøren til serien AlTaghriba AlFalestitnia (Den palestinske fremmedgjøringen- The Palestinian Alienation) som tar for seg den Palestinsk Katastrofe «Nakba»

En trist dag for den arabiske verden.

Hvil i fred Hatem Ali

Osama Shaheen
WRITEN BY

Osama Shaheen

Osama Shahin : Redaktør i DER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.